Om oss

Odd-Arne er en middelaldrende mann som i det daglige jobber som konsulent i Søgne kommune, har samboer, to barn og er sportslig leder i Kristiansand Triathlonklubb. Foruten det jobber han som spinning- og løpeinstruktør på Spicheren Treningssenter i Kristiansand. Odd-Arne hviler aldri, men det er fordi han får energi av å ha mange jern i ilden.

Magnus er en sindig nordlending med mange skjulte talenter. Ikke helt middelaldrende ennå, men ubønnhørlig på stø kurs mot en tilstand som MAMIL. Til daglig jobber han som konsulent ved siden av å lage podkast og fordype seg i relativt smale emner som . Magnus har en evne til å presse seg langt ut av komfortsonen og lykkes med å levere raske sykkeltider. Sportslig er målet å bli så komplett at kvalifisering til Kona er innenfor rekkevidde.

I begynnelsen av 2019 hadde Magnus, etter å ha hørt utallige timer podkast over flere år, begynt å tenke at han hadde noen egne meninger om hva en bra podcast kunne være. Skal man lage podkast, må man snakke om noe man virkelig interesserer seg for. Da var triathlon et naturlig sted å starte. Da han i tillegg oppdaget at tilbudet av triathlonpodkaster på norsk var ikke-eksisterende, ble valget enkelt. Heldigvis kunne Odd-Arne tenke seg enda et jern i ilden og ville bli med som medprogramleder. Et show med bare én person fungerer noen få ganger, men det blir nesten alltid mer spennende når man er flere. Odd-Arne og Magnus er også ganske forskjellige personer, noe som gir et interessant samspill i episodene: De har gjerne vidt forskjellige innfallsvinkler til emner.

Dermed var veien kort til å sette i gang. Vi fikk tak i noen kjente vi kunne intervjue og kjørte i gang. Så her er vi!